14 Kasım 2016 Pazartesi

Jeton Kart Satın Al

Jeton satın al işlemleri, internet üzerinden gerçekleştirilen işlemlerdir. Dünyanın birçok çevrimiçi mağazasında, milyonlarca kişi tarafından kullanılan Jeton kartlara, sitemiz üzerinden sahip olma şansınız bulunmaktadır.

Elektronik ön ödemeli kartlar konusunda yetkisi ile firmamız hizmet verir. Firmamız en uygun fiyatlar ile sizlere ”Jeton kart” satışını gerçekleştirmenin garantisini vermektedir. Sitemizden yapacağınız kart alım işlemlerinde, güven içerisinde olacağınızdan ve kişisel bilgilerinizin muhafaza altında tutulacağından, emin olabilirsiniz. Bizlere müracaat eden ve kart satın almak istediğini belirten müşterilerimizin bilgileri  önem arzeder. Hiç bir şekilde, üçüncü şahıslar ile paylaşılmamakta, müşteri gizliliği ve güvenlik ilkesi, her zaman ön plana çıkarılmaktadır.


Jeton Satın Al İşlemi Nasıl Yapılır?

Türkiye’nin en güvenilir Jeton kart satış bayi olarak bilinen sitemiz üzerinden, elektronik ön ödemeli sisteme sahip olabilirsiniz. Kart satışı konusundaki işlemleri, canlı destek hattı üzerinden gerçekleştirmekteyiz. Bu alanda görevlendirdiğimiz personelimiz, elektronik kartlar konusunda deneyim sahibi olan ve her türlü sorunuza cevap verebilecek kapasitede bulunan personellerdir. Sizler, öncelikli olarak, göndereceğiniz para miktarını ya da yapacağınız alış veriş miktarını belirlemelisiniz. Ön ödemeli Jeton satın al işleminde, bu husus oldukça önemlidir. Çünkü kartlar bir defa kullanıldıktan sonra, ikinci kez kullanım şansı vermemektedir.
İhtiyacınızdan fazla miktarda kart almanızın, hiçbir mantığı yoktur. Alacağınız kart miktarını belirledikten sonra, sizlere bahsettiğimiz canlı destek hattına ulaşmalı, müşteri temsilcimize almak istediğiniz kart miktarını belirtmelisiniz. Belirleme işlemi yapıldıktan sonra, personelimiz sizlere, kart bedelini yatıracağınız, işletme hesap bilgilerini verecektir. Dilediğiniz bankayı kullanarak, havale ya da EFT yöntemi ile veya kredi kartınız ile Jeton kart bedelini işletmemiz hesaplarına aktarabilirsiniz. Kart bedeli, firmamızın hesaplarında görüldüğü andan itibaren, bir iki dakikalık süreçte, pin kodunuza yani Jeton kartınıza kavuşmuş olacaksınız. Kart bilgileriniz size, elektronik posta aracılığı ile gönderilecektir. Kullanım ile ilgili sorun yaşar ya da soru sormak ister iseniz, aynı hat üzerinden müşteri temsilcisine tekrar ulaşabilirsiniz.

Jeton Satın Alma İşleminden Sonra Hemen Kullanılır mı?

Bazı üyelerimizden gelen sorularda, Jeton satın al işleminden sonra, kartların ne zaman kullanılacağı konusu yer almaktadır. Sitemiz üzerinden, satın almış olduğunuz Jeton kartlarınızı, anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Pin kodu elinize ulaştıktan sonra, belirli bir müddet beklemenize gerek yoktur. Pin kodlarının elinize ulaşması, yaptığınız ön ödeme miktarını, binlerce çevrimiçi markette, anında kullanabileceğiniz anlamına gelmektedir. Kartınız ile limitiniz dâhilinde, ister alış veriş yaparsınız, ister iseniz para gönderim işlemi yaparsınız. Önemli olan, limitlerinizi bilmek ve limitleriniz dâhilinde harcama yapmaya özen göstermektir. Kullanımı son derece kolay olan Jeton kartınız sayesinde; ödeme ve para gönderim işlemini, ikinci ya da üçüncü bir doğrulama işlemine gerek kalmadan, anında gerçekleştirirsiniz. Para aktarım işlemi bittiğinde, kartınızın kullanımının sona erdiğini de bilmeniz gerekmektedir. Yeni alış verişler için, yeni bir Jeton satın al işlemi yapmanız şarttır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder