2 Kasım 2016 Çarşamba

Jeton Kart Nedir ?

Jeton kart sanal alışverişlerde kullanılabilen, güvenlik düzeyi oldukça yüksek bir ön ödeme aracıdır. Jeton kartların önemli özelliği bir kullanımlık olması ile güvenlik konusunda kredi kartı ve diğer ödeme seçeneklerinden daha üstün olmasıdır. Bugün 12.000den fazla alışveriş sitesinde kullanılabilen Jeton, birçok alanda önemli bir yere sahiptir. Sanal korsancılığın artması nedeniyle son zamanlarda daha da çok ihtiyaç duyulan bir alışveriş aracı haline gelmeyi başaran
Jeton kartlar, 19 haneli kodlar ve özel şifreler ile korunmaktadır. Hesap bilgilerinin bir başkasının eline geçmesi halinde dahi tek kullanımlık olmaları sebebiyle herhangi bir sorun yaşanmayacak olması bu sistemin albenisini arttırmıştır.

Jeton kart satın almak ve hemen kullanmaya başlamak için tek yapılması gereken, Jeton satışı yapan herhangi bir firmadan bu sanal kartları temin etmektir. Jeton kart satın almak için, herhangi bir Jeton kart satışı yapan firmanın web sitesinde vermiş olduğu telefon numarasından iletişime geçilebilir veya hesap numaralarına Jeton kart ücreti yatırıldıktan sonra, e-mail aracılığıyla kartın siparişini verebilirsiniz. Kısa sürede Jeton kart bilgileriniz belirttiğiniz mail adreslerinize gönderililerek kullanıma açılır. Alışverişlerde kullanabileceğiniz Jeton sanal kartınızın bilgilerini ne kadar güvenli olursa olsun bir başkası ile paylaşmamanız sizin yararınıza olacaktır. Yaptığınız alışverişler sonrası Jeton kartınızın limiti bittiğinde kendiliğinden disaktif olacaktır. Dilediğiniz zaman yeni Jeton kartı almanız mümkün olacak. 


Ayrıca her bütçeye ve isteğe göre çeşitli paketleri mevcut olan Jeton kartları temin etmek için tek yapmanız gereken Jeton kart satışı yapan web sitelerden herhangi birine girip iletişime geçmek.
Jeton kart ile birçok siteden kolayca alışveriş yapabilirsiniz. İnternet çağında bulunduğumuz ve bütün işlerimizi internet ortamından hallede bilmemizin mümkün hale gelmesi ile Jeton karta gerçekten ihtiyacınız olabilir. Bu karta ulaşmak hem çok kolay ve çok güvenlidir.İnternette gördüğünüz Jeton dolandırıcılığı kesinlikle Jeton kart ile ilgili bir problem değildir. İnternet üzerindeki yasal olmayan kopya sitelerden alınan Jeton ve ye yasal olmayan güvenilirliği çok düşük olan sitelerden yapacağınız alışverişler ile ilgili bir problemdir. Bu yüzden Jeton kart kullanımından daha önemli olan Jeton kartınızı hangi sitelerde kullanacağınızdır. Jeton kartınızı kullanacağınız siteleri seçerken güvenilir siteleri tercih etmenizi önerir Jeton kartınızla güvenli alışverişler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder